Chabelle biedt u verscheidene workshops aan die u in groep of individueel kan volgen. De workshops vinden plaats in de studio te Wommelgem maar op aanvraag kunnen ze ook op verplaatsing doorgaan. U hoeft niets mee te brengen want onze professionele make-upstudio is uitgerust met alle benodigdheden. Hebt u heel wat make-upproducten thuis liggen? Neem uw persoonlijke make-uptas dan mee zodat we kunnen bepalen of de inhoud al dan niet geschikt is voor u.

Na de workshop hebt u de mogelijkheid om make-up en penselen bij Chabelle aan te kopen.

Ook bedrijven kunnen beroep doen op de make-updiensten van Chabelle! Voor meer informatie over ons aanbod aan bedrijven klik hier.

INDIVIDUELE MAKE-UP

Tijdens de individuele workshop draait het volledig om jou! Onze visagist beantwoordt al jouw vragen en samen gaan jullie een dag-, avond-, of anti age make-up stap voor stap aanbrengen. We starten met een gezichtsanalyse waarbij we jouw huidstype formuleren en vervolgens gaan we ontdekken welke kleuren je het mooiste staan en welke make-uptechnieken jou het meeste laten stralen.

Onze visagist geeft je tevens tal van tips om minpunten te camoufleren, rimpeltjes te verdoezelen en ogen en lippen te vergroten. Samen creëren we de look waar je van droomt en na afloop krijg je een persoonlijke make-upkaart!

P R I J Z E N :
– 1 persoon = € 75 (2 uren)

– 2 personen = € 120 (2,5 uren)
– 3 personen = € 150 (3 uren)
– 4 personen = € 160 (3 uren)
Klik hier voor meer personen

CADEAUTIP!
( Enkel op afspraak! )

MAKE-UP MET ADVIES

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

Onze visagist luistert naar wat jij mooi vindt en zet deze informatie om naar een prachtige make-up die compleet bij jou past. Tijdens de maquillage legt de schminkster uit hoe en waarom ze een bepaald product aanbrengt.

Het grote verschil tussen deze formule en de individuele workshop is dat hier de make-up wordt aangebracht door onze visagist en tijdens een workshop doe je dat zelf.

P R I J Z E N :

– 1 persoon = € 60 ( 1u15)
– 2 personen = € 100 ( 2u15 )

CADEAUTIP!
( Enkel op afspraak! )

Never underestimate the power of a good make-up on a bad day