WELKOM BIJ CHABELLE

MAAK HIERONDER UW KEUZE

Chabelle is al tien jaar gespecialiseerd in het mooi maken van mensen. In een stijlvolle schoonheidsloft te Wommelgem kan je terecht voor schoonheidsbehandelingen die een onmiddellijk zichtbaar resultaat opleveren. Kortom Chabelle laat je telkens wat knapper naar huis terugkeren! Naast instant beauty diensten kan je bij Chabelle terecht voor adviserende workshops en complete huwelijksarrangementen. Bekijk het aanbod en maak jouw afspraak voor make-up, hairstyling, spray tan en browstyling via het online reserveringssysteem.

In de showroom van Chabelle kan je terecht voor diverse beauty opleidingen en een groot gamma aan cosmeticaproducten. Visagisten en salonhouders kunnen deze producten voordelig aanschaffen en via de KMO-portefeuille korting bekomen op de cursussen.  Ervaren specialisten delen hun kennis en geven  al hun beauty geheimen prijs in deze vakopleidingen. De cursussen worden gegeven in kleine groep waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. Neem een kijkje in ons aanbod producten en opleidingen.

Op zoek naar  naar visagisten of haarstylisten voor een evenement of fotoshoot? Wens je een klantendag te organiseren of via een make-upanimatie de verkoop van producten boosten? Chabelle beschikt over een professioneel team dat de maquillage en kapsels van modellen, hostessen, medewerkers of bezoekers te verzorgen. Chabelle’s PRO TEAM werkt al jaren voor prominente merken zoals DI beauty & Care, Telenet, Colruyt, Libelle, Makro, BMW,…  Stuur ons een mailtje om een offerte aan te vragen.