Een bezoek aan onze schoonheidsstudio Chabelle betekent een instant zichtbaar resultaat! Hier zijn we namelijk gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen waar je onmiddellijk mooier van wordt. Of het nu gaat om een stralende make-up, feestelijk kapsel, een bruine huid of perfect gestylede wenkbrauwen: bij Chabelle ben je in bekwame handen.

Wij ontvangen jullie graag in onze stijlvolle locatie te Wommelgem waar je kan rekenen op een hartelijke verwelkoming en een persoonlijke aanpak. Om iedere klant zo goed mogelijk verder te helpen, gaan onze behandelingen op basis van afspraak door. Deze kan u telefonisch, via mail of online boeken. Binnenspringen voor producten kan steeds tijdens onze openingsuren.

CHANA BERTENS

Zaakvoerder – makeup en hairstylist

BEAUTY TIP :
Een mooie make-up is altijd de combinatie van minpuntjes te verdoezelen en de troeven te accentueren. De meeste Belgische dames spenderen heel wat tijd om de pluspunten te laten spreken maar té weinig of geen tijd om de punten aan te pakken die de aandacht steelt van de gelaatstroeven. Een goede foundation en een mooie bronzer brengt je al heel ver. Als je dan wat mascara of lipstick aanbrengt dan komt je look pas echt tot leven.

TOP 5 CHABELLE PRODUCTEN :
1) Lifting Base Primer:
Langhoudende, liftende en glowy primer voor instant fris resultaat.
2) Double Last Foundation (n°160):
Egaliserende matte foundation voor vette huid.
3) Bronzer Compact Powder (n°906):
Matte mediumbronzer voor een vleugje kleur in het gelaat.
4) Smart Blush (n°330):
Natuurlijke rosétint in cream voor juicy wangen.
5) Browpencil (n°80N):
Topkleur voor licht tot mediumdonkere haartjes.

OIHANE REDONDO

Makeup artist & graphic designer

BEAUTY TIP :
Een mooie make-up is in mijn ogen de natuurlijk beauty laten stralen. Een goede primer bezorgt je onmiddellijk een frisse basis om daarop je foundation en concealer aan te brengen. Geef vervolgens de aandacht aan je beste troeven door middel van een glowy highlighter en een zachte blush of bronzer. Gebruik dan nog wat mascara en een glossje erbij om een frisse en stralende dagmake-up te bekomen.

TOP 5 CHABELLE PRODUCTEN :
1) Smooth Compact Foundation (n°511):
Egaliserende matte foundation voor vette huid.
2) Glitter Stardust Eyeshadow Rose Gold (n°413):
Feestelijke glitters voor over het hele oog of als glitter eyeliner.
3) Silky blush (n°314):
Een zachte rosétint voor een frisse wangen en naturel resultaat.
4) Superpearly highlighter (n°920):
Een champagnekleurige sparkle als accent op de junkbeenderen.
5) BB Lippenstift (n°581):
Een lippenbalsem en lippenstift in één, perfect voor droge lippen.

PRO TEAM

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Wist je dat Chabelle ook voor grote merken en producties werkt? Door dit topteam van beauty professionals kunnen we make-up, hair styling en workshops op grote schaal uitwerken voor opendeurdagen, beurzen, fotoshoots en andere evenementen.

Onze klanten:

merken