Onze visagiecursus start op 11 april! Schrijf je nu HIER in.

CURSUSAANBOD

Gepassioneerd door schoonheid en gebeten door make-up? Dan is de cursus visagie iets voor jou! Leer de professionele technieken om een sprankelende dagmake-up en een glamoureuze avondlook te creëren. Leer ogen vergroten, neuzen versmallen en dubbele kinnen wegwerken. Alsook ook het matchen van de juiste kleuren om ogen te laten stralen. In onze 2 modules leer je de technieken om iedere vrouw voor eender welke gelegenheid te laten stralen. De tweede module zet de puntjes op de i waarna je als bruidsspecialist aan de slag kan. Tot slot kan je nog een 3de en bijkomende module volgen met de praktische en zakelijke do’s & dont’s om succesvol te worden in de beauty branche.

Een mooi kapsel maakt iedere look af. Ben je benieuwd hoe je gecompliceerde kapsels opbouwt? Wil je impressionante vlechttechnieken onder de knie krijgen en leren hoe je veel volume creëert met extensions en volumestukken? Kan je niet wachten om step-by-step indrukwekkende en prachtige kapsels na te maken? Dan mag je de cursus hairstyling niet missen! De cursus bestaat uit 2 modules: de ene spits zich op het onder de knie krijgen van de meest voorkomende hairstylingtechnieken en de knowhow om vlotte kapsels te creëren. Het vervolg (module 2) focust zich op het beheersen van de huidige trendy feest-, opsteek- en bruidskapsels.

WAAROM EEN OPLEIDING BIJ CHABELLE PROFESSIONAL COSMETICS VOLGEN?

 Vakopleidingen door topdocenten
 Voordelige studentenkits tot -40%
 Gratis productgebruik tijdens lessen
 Maximaal 8 deelnemers
 Hoge individuele begeleiding
 Gratis & ruime parking
 Stagemogelijkheden
 Toetreden tot Chabelle PRO-team
 Dag-, avond- en weekendcursussen
 Certificaat
 Betaling kan gespreid worden
 Centrale ligging te Wommelgem

Startdatum visagie :
Zo 11 april 2020 of ma 8 juni 2020

Startdatum hairstyling :
Vr 1 mei 2020 of vr 8 juni 2020

NIEUWE OPLEIDINGEN: COMING SOON!

SPRAY TANNING

Een gezonde bruine gloed zonder schadelijke tussenkomst van zon- of zonnebank zit in de lift! Wil jij graag de do’s and dont’s van spray tanning weten? In deze dagcursus vertellen we je meer over de perfecte voorbehandeling, de diverse vloeistoffen en toestellen om mensen op een verantwoorde manier natuurlijk bruin te maken.

Opleiding op aanvraag!

LASH LIFT

Lash lifting is een innovatieve manier om een illusie te geven dat de natuurlijke wimpers langer maakt met extra volume. De wimpers worden vanaf de wortel gelift, de ogen lijken groter en open zonder uren in het salon te moeten zitten voor het aanbrengen van semi-permanente wimpertjes.

Opleiding op aanvraag!

WENKBRAUWSTYLING

Maak kennis met de stappen om mooie gedefinieerde wenkbrauwen te bekomen? Welke vorm kies je per gezichtstype. Hoe meet je de ideale vorm op persoonlijk niveau uit? Kom ook meer te weten over ontharings- en kleuringstechnieken.

Opleiding op aanvraag!