Wenkbrauwen en wimpers openen de ogen en geven karakter aan het gelaat. Als deze twee “on point” zijn zie je er niet alleen frisser en jonger uit, je oogt verzorgder en meer zelfzeker.

BROW chicka WOW WOW

wenkbaruw lash

BROW STYLING

Brows zijn hot. Bijgevolg krijgen de haarplukjes boven je ogen een exclusieve behandeling. Heb je net teveel haren en heb je dringend nood aan shaping? Droom je net van volle wenkbrauwen maar zijn de beschikbare sprietjes met te weinig? Dan is een full browstyling jouw oplossing. Eerst gaan we jouw ideale wenkbrauwen uitmeten én uittekenen om vervolgens de overtollige haren te verwijderen met hars en pincet alsook de té lange haren kortwieken met een schaartje. Ook gaan we aan de slag met een kleuring om een vollere brow te bekomen of om onvolledige stukken en te lichte wenkbrauwen te corrigeren.

  • Full browstyling (uitmeten, epileren + kleuren):
    € 30 (30min)
  • Browstyling basic (uitmeten + epileren):
    € 25 (20min)
  • Standaard epilatie met pincet (zonder uitmeten en tekenen):
    € 10 (10min)

Goodbye mascara, hello lash lift!

lash

LASH LIFTING

Wil je graag langere, meer gekrulde en vollere wimpers? Bij Chabelle kan je terecht voor een behanding lash lifting waarbij de wimper ter hoogte van de wortel gelift wordt. Hierdoor wordt de wimper naar boven getild en krult deze intenser. Voor het meest spectaculaire resultaat te bekomen, integreren we steeds een kleuring van de haartjes omdat hierdoor de wimpers ineens opgemaakt lijken. Hallo lange, volle en gekrulde wimpers.

Voor optimaal resultaat kiezen wij ervoor om de lash lift steeds te combineren met een kleuring. Zo ogen de wimpers nog langer en voller!

Praktisch:
– Laat minstens 6 weken tussen 2 lashlifts.
– Contactlenzen uitdoen voor de behandeling.
– Make-up dient grondig verwijderd te zijn voor de behandeling.
– Lash lift niet mogelijk bij wimperverlenging.

Prijs:
Lashlift (kleuren + krullen) € 60 (50min)