CHABELLE - WORKSHOPS

Make-upsessie

Onze visagist luistert naar wat jij mooi vindt en zet deze informatie om naar een prachtige make-up die compleet bij jou past. Tijdens de maquillage legt de schminkster uit hoe en waarom ze een bepaald product aanbrengt. Het grote verschil tussen deze formule en de individuele workshop is dat hier de make-up wordt aangebracht door onze visagist en tijdens een workshop doe je dat zelf.

Prijzen:

  • 1 persoon = € 75 (1u00 )
  • 2 personen = € 120 of € 60 p.p. (2u00)

Boek hier voor 1 persoon
Boek hier voor 2 personen

CHABELLE - WORKSHOPS

Workshop

Tijdens de make-upsessie draait het volledig om jou! Onze visagist beantwoordt al jouw vragen en samen gaan jullie een dag-, avond-, of anti age make-up stap voor stap aanbrengen. We starten met een gezichtsanalyse waarbij we jouw huidstype formuleren en vervolgens gaan we ontdekken welke kleuren je het mooiste staan en welke make-uptechnieken jou het meeste laten stralen.

Onze visagist geeft je tevens tal van tips om minpunten te camoufleren, rimpeltjes te verdoezelen en ogen en lippen te vergroten. Samen creëren we de look waar je van droomt en na afloop krijg je een persoonlijke make-upkaart!

Prijzen:

  • 1 persoon = € 90 (1u30 )
  • 2 personen = € 150 of € 75 p.p. (2u00)

Boek hier voor 1 persoon
Boek hier voor 2 personen

CHABELLE - WORKSHOPS

Gratis workshops

WAT KAN JE VERWACHTEN ?

Op zoek naar het ideale make-upproduct om je huid te egaliseren? Walletjes weg te werken? Of het potlood dat je oogkleur zal uitbrengen? Bij Chabelle smeren we je niet zomaar een product aan. We nemen onze tijd om na te gaan naar welk resultaat jij op zoek bent.

We laten je zien hoe je het product moet aanbrengen zodat er geen drempel is om er thuis mee aan de slag te gaan. Deze infosessies worden gratis gegeven op voorwaarde dat er voor een bepaald bedrag een make-upproduct aangeschaft wordt (welk product is geheel jouw keuze). Ben je opzoek naar allround advies of wil je jezelf leren maquilleren?

Kijk dan even onder de volledige workshops.

Workshops

Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Wat vinden onze klanten er van?

Guill d’Or
Lisine
Eva Garden
Guill d’Or
Lisine
Eva Garden
Guill d’Or
Lisine
Eva Garden