Spraytan

CHABELLE - SPRAYTAN

Spraytan

Altijd al gedroomd van een natuurlijk mooi én egaal bruin kleurtje? En dit zonder te puffen in de zon of te knoeien met zelfbruiner?
Wij stellen u graag de spraycabine van infinity Sun voor!

Infinity Sun is de eerste volledig natuurlijke sunless tanning. De producten zijn gemaakt met groene thee,
Aloë Vera, walnootextract, anti-oxidanten en plantaardige ingrediënten die uw huid verrijken, voeden en versterken.
e anti-aging bronzer elixers geven uw huid die schitterende goudbruine teint.

Het succes van onze spray tan zit in de combinatie van de unieke natuurlijke vloeistof,
het gepatenteerde spray systeem alsook het naleven van onze richtlijnen voor en na de behandeling.

Bekijk de prijzen

CHABELLE - SPRAYTAN

Onze Spray Tan richtlijnen

MEEBRENGEN

  • donkere losse kleding om te dragen na de spray tanning (losse jogging, loszittend jurkje)
  • zwart ondergoed indien je een slip/string/bh tijdens de tanning wenst aan te houden.


SCRUBBEN

Voor een zo goed mogelijk resultaat is het belangrijk dat dode huidcellen en restanten van cosmetica producten verwijderd worden. Scrub de huid 2 à 3 dagen voor de spray tan met onze scrub handschoen of zachte scrub zonder olie van guill d’or. Lees het productgebruik hieronder om na te gaan of jouw scrub aan de eisen voldoet!

ONTHAREN

Waxen kan tot 4 dagen voor jouw spray tan afspraak. Scheren kan tot 8 uren voor jouw afspraak. Gebruik in dat geval een scherp (nieuw) mesje.

PRODUCTGEBRUIK

Je mag tot maximum 12 uren voor jouw afspraak de huid hydrateren/behandelen met dagcrème, bodylotion, douchegel, deodorant,...

Indien deze producten volgende ingrediënten niet bevatten:

  • (Minerale) Olie
  • Paraffine
  • Dimethicone/Siloxane
  • Opgelet met producten van Rituals, Dove en Nivea. Deze bevatten vaak hoge percentages dimethicone/siloxane wat de kleurintensiteit en houdbaarheid kan beïnvloeden!


Indien je 1 van bovenstaande producten gebruikt hebben, raden we je aan om 5 dagen te wachten en uitgebreid te scrubben alvorens te spray tannen.

Gebruik 100% natuurlijke/biologische/organische producten zonder olie. En was je uitsluitend met heldere douchegels (geen witte ondoorzichtige emulsies).

Wij adviseren onze producten van Lisine en Korres voor een goede before & aftercare. Een voordelige bodylotion & douchegel (met heerlijke geur!) is al vanaf € 16,5 bij Chabelle te verkrijgen.

We begrijpen dat er een beetje voorzorg bij de spray tan behandeling komt kijken. Wij zijn al 8 jaar experts op gebied van spray tanning en bovenstaande informatie is eigenlijk van toepassing op de meeste sunless tanning systemen. Deze informatie wordt vaak niet meegegeven waardoor de kleur onnatuurlijk is, de houdbaarheid maar 5 dagen is en de egaliteit niet gegarandeerd wordt. Volg zeker onze richtlijnen op– deze dragen allemaal bij tot een prachtige langdurige bruine teint.

Bekijk de prijzen

 

Wat vinden onze klanten er van?

Guill d’Or
Lisine
Eva Garden
Guill d’Or
Lisine
Eva Garden
Guill d’Or
Lisine
Eva Garden