Huwelijksarrangement

CHABELLE

Huwelijksarrangement

Je huwelijksdag is één van de meest memorabele momenten in je leven. Natuurlijk wil je op die dag schitteren! Chabelle is gespecialiseerd in make-up en kapsels en kan een totaalconcept op jouw huwelijk verzorgen. Het is echter niet mogelijk om alleen het kapsel bij ons te reserveren. Make-up alleen is wél mogelijk.

Wil je graag informeren of je huwelijksdag nog vrij is? Vul dan het huwelijksformulier in via onderstaande knop.

INFORMEER OF JE HUWELIJKSDAG NOG VRIJ IS

Bekijk de prijzen

CHABELLE

Proefsessie

Gemiddeld 4 à 12 weken voor de huwelijksdag plannen wij een testmoment in voor de bruidsmake-up (en indien gewenst ook het kapsel).

Tijdens die proefsessie luisteren wij naar al uw wensen en verlangens om deze vervolgens naar uw ideale bruidslook om te zetten.

Proefsessie
Waar gebeurt de opmaak?

CHABELLE

Waar gebeurt de opmaak?

De proefsessie verzorgen wij in onze opmaakstudio te Borsbeek gezien we daar al onze materialen, professionele belichting en verhoogde stoelen hebben. Op de dag van het huwelijk komen wij meestal aan huis zodat u rustig van de voorbereidingen kan genieten. Hou rekening met een kilometervergoeding vanaf Borsbeek naar uw thuis en terug aan 0,40/km.

CHABELLE

Jouw perfecte bruidslook

De visagist/haarstyliste luistert naar al uw wensen en verlangens en vervolgens zet zij al die informatie om naar een passende bruidslook. Alle gebruikte producten en technieken worden zorgvuldig gedocumenteerd zodat alles op de huwelijksdag perfect nagemaakt kan worden. Na afloop krijgt u ook verscheidene ​schoonheidstips zodat u meer dan ooit zal  stralen!

Jouw perfecte bruidslook
Guill d’Or
Lisine
Eva Garden
Guill d’Or
Lisine
Eva Garden
Guill d’Or
Lisine
Eva Garden