makeup streep

Een bezoek aan onze schoonheidsstudio Chabelle betekent een instant zichtbaar resultaat! Hier zijn we namelijk gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen waar je onmiddellijk mooier van wordt. Of het nu gaat om een stralende make-up, feestelijk kapsel, een bruine huid of perfect gestylede wenkbrauwen: bij Chabelle ben je in bekwame handen.

Wij ontvangen jullie graag in onze stijlvolle locatie te Wommelgem waar je kan rekenen op een hartelijke verwelkoming en een persoonlijke aanpak. Om iedere klant zo goed mogelijk verder te helpen, gaan onze behandelingen op basis van afspraak door. Deze kan u telefonisch, via mail of online boeken. Binnenspringen voor producten kan steeds tijdens onze openingsuren.

De visagisten bij Chabelle zijn gespecialiseerd in make-up en staan te popelen om hun kennis en vaardigheden bij jou toe te passen. Rekening houdend met jouw wensen, gelaatsvorm, oogkleur, oogvorm en outfit toveren wij je om tot de mooiste versie van jezelf. Kom langs voor een dag, – avond of themamaquillage.

Op zoek naar een geschikte hairstyle voor een speciale gelegenheid? Onze haarstylisten gaan aan de slag met kapsels die jij leuk vindt en passen deze elementen aan zodat ze bij jouw gelaatsvorm passen. Wassen & knippen doen wij niet maar voor alle opsteekkapsels, vlechten, krullen en andere feestelijke haarstijlen helpen we jou graag verder.

Op zoek naar een natuurlijke bruine tint? Chabelle is al 7 jaar expert in spray tanning. Onze spray tan met 100% natuurlijke bestandsdelen geeft een gelijkmatige bruine teint zonder strepen of oranje schijn. In slechts enkele minuten heb je een mooie bruine tint die 7-14 dagen houdt. Bovendien contouren wij het lichaam waardoor je er gespierder en/of slanker zal uitzien.

huwelijken

Al 10 jaar verzorgd Chabelle de opmaak van bruiden en hun entourage. Zowel voor een prachtig kapsel als een stralende make-up kan je bij ons terecht. Wij luisteren altijd naar de noden van onze klant en halen alles uit de kast om bij iedereen een 100% geslaagd look te creëren. Indien gewenst komen wij de styling bij jou thuis verzorgen (Vlaanderen).

workshop

Is het aanbrengen van make-up voor jou een uitdaging? Wij geven jou graag de tips en tricks om jouw pluspunten in de kijker te zetten en de minpuntjes te camoufleren. In diverse formules geven onze professionals persoonlijke adviezen en creëren ze samen met jou een look en stappenplan om stralend voor de dag te komen.

wenkbaruw lash

Heb je weinig tijd ’s morgens maar wil je toch met weinig moeite stralend voor de dag komen? Dan is een lash lift en/of een professionele browstyling iets voor jou! Met een resultaat dat minimum 4 weken blijft, zijn jouw ogen gelift en verleidelijk geaccentueerd. Bespaar jezelf heel wat tijd en test deze nieuwe behandeling uit.

PASSIE VOOR BEAUTY

Door de liefde voor het vak blijven we bijscholen en zijn we up-to-date met de nieuwste producten, trends en behandelingen. We houden van onze job en streven voldoening na in elke behandeling.

ERVAREN VAKSPECIALISTEN

We bieden bewust niet alle mogelijke schoonheidsbehandelingen aan. We houden ons bij de diensten waar onze mensen écht in uitblinken om het beste resultaat te bekomen.

KLANTTEVREDENHEID

Iedere klant heeft persoonlijke wensen en heeft een ander resultaat voor ogen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is én daar nemen we graag tijd voor.

PERSOONLIJKE TOUCH

We houden van écht contact. Naast een mooi eindresultaat proberen we je ook een goed en ontspannen gevoel mee te geven. Een babbeltje, een koffiet en een dosis gezelligheid krijg je gratis bij jouw behandeling.