WAT KAN JE VERWACHTEN ?

Op zoek naar het ideale make-upproduct om je huid te egaliseren? Walletjes weg te werken? Of het potlood dat je oogkleur zal uitbrengen? Bij Chabelle smeren we je niet zomaar een product aan. We nemen onze tijd om na te gaan naar welk resultaat jij op zoek bent.
We laten je zien hoe je het product moet aanbrengen zodat er geen drempel is om er thuis mee aan de slag te gaan. Deze infosessies worden gratis gegeven op voorwaarde dat er voor een bepaald bedrag een make-upproduct aangeschaft wordt (welk product is geheel jouw keuze). Ben je opzoek naar allround advies of wil je jezelf leren maquilleren?
Kijk dan even onder de volledige workshops.

PERFECT SKIN

20 min
(gratis bij aankoop van € 40)

Bij make-up denken de meeste dames steevast aan mascara, potloodlijntje en lipstick. Maar enkel je troeven accentueren maakt het complete plaatje niet af. Door een feilloze basis te creëren waarin de huid natuurlijk geëgaliseerd is, walletjes en oneffenheden weggewerkt zijn en er subtiel een gezond kleurtje wordt toegevoegd is dé basis voor een gezonde en stralende look. Heb je problemen om je basismake-up lang te laten houden? Dan kan je ook rekenen op skincare advies alsook persoonlijke tips op gebied van primers en fixeerpoeders.

Weetje: De meeste foundations komen op € 35.

contouringg

CONTOURING

20 min
(gratis bij aankoop van € 40)

Met behulp van contouring kan je hét verschil maken. Een slanker gelaat? Meer uitgesproken jukbeenderen of graag wat extra volume voor een te slank gelaat? Dit en zoveel meer is mogelijk door de juiste highlight, contour en blushproducten te kiezen. Wij staan je bij in het zoeken van de juiste kleuren, texturen en aanbrengmethode.

BROW POWER

10 min
(gratis bij aankoop van € 25)

Wenkbrauwen zijn de kaders rond je ogen. Zijn de brows perfect gestyled? Dan voegen ze karakter toe aan je gelaat en laten ze je ogen extra in de kijker staan. Maar hoe begin je aan het bijtekenen van wenkbrauwen?
Kies je voor een potlood, een opvulpoeder of een gel? Wil je de vorm extra laten uitkomen door highlights? Dit kan allemaal en delen we graag met jou.

LIPS ON POINT

15 min
(gratis bij aankoop van € 30)

Vind je het moeilijk om de ideale lipkleur te kiezen? Zoek je iets bijpassend voor die ene speciale gelegenheid of outfit? Of heb je problemen om je lippen symmetrisch op te maken?
Met de juiste tips en tricks reiken we jou jouw persoonlijke topkleur aan, maken we de lippen optisch voller en kom jij te weten welke stappen of producten een lipmake-up laat blijven zitten.

NATURAL EYES

20 min
(gratis bij aankoop van € 40)

Je ogen op een subtiele manier opmaak met groots effect en lange houdbaarheid, dat zou fijn zijn toch? Wij kiezen samen met jou de kleuren uit die het verschil gaan maken en laten je zien hoe je oogschaduw en lijntjes best aanbrengt om jouw kijkers open en fris naar voren te brengen. Tot slot krijg je nog op maat advies over welk type mascara het meest ideaal is voor jouw wimpertjes.