Je huwelijksdag is één van de meest memorabele momenten in je leven. Natuurlijk wil je op die dag schitteren! Chabelle is gespecialiseerd in make-up en kapsels en kan een totaalconcept op jouw huwelijk verzorgen. Het is echter niet mogelijk om alleen het kapsel bij ons te reserveren. Make-up alleen is wél mogelijk.
.
Stuur ons een mailtje om na te gaan of jouw huwelijksdag nog vrij is en maak een afspraak !

P R O E F S E S S I E

…………………………..

Gemiddeld 4 à 12 weken voor de huwelijksdag plannen wij een testmoment in voor de bruidsmake-up (en indien gewenst ook het kapsel). Tijdens die proefsessie luisteren wij naar al uw wensen en verlangens om deze vervolgens naar uw ideale bruidslook om te zetten. De proefsessie verzorgen wij in onze opmaakstudio te Wommelgem gezien we daar al onze materialen, professionele belichting en verhoogde stoelen hebben. Op de dag van het huwelijk komen wij meestal aan huis zodat u rustig van de voorbereidingen kan genieten. Hou rekening met een kilometervergoeding vanaf Wommelgem naar uw thuis en terug aan 0,35/km.

De visagist/haarstyliste luistert naar al uw wensen en verlangens en vervolgens zet zij al die informatie om naar een passende bruidslook. Alle gebruikte producten en technieken worden zorgvuldig gedocumenteerd zodat alles op de huwelijksdag perfect nagemaakt kan worden. Na afloop krijgt u ook verscheidene schoonheidstips zodat u meer dan ooit zal stralen!

41642492_1047862565388118_1487702544493838336_n
20180820_104128000_iOS 2

H U W E L I J K S D A G

…………………………..

Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat wij jouw make-up (en kapsel) aan huis verzorgen. Eerst modelleren we de haren en vervolgens wordt de make-up aangebracht. Afhankelijk van de stijl die je gekozen hebt, duurt het opsteken van de haren een uurtje. Voor de maquillage rekenen we gemiddeld 45 minuten. Het kapsel wordt gefixeerd met professionele producten en de bruid krijgt tevens ook een extra haarlak mee. Ook de make-up wordt met de nodige primers en fixers langhoudend én zelfs waterproof gemaakt. Gezien de lipmake-up na stevige maaltijd verdwijnt, geven we je de lipstick cadeau. Om voorbereid te zijn op warme zomerdagen en extreme transpiratie zit er ook blotpapier in het bruidspakket. Verkies je voor het avondfeest een avondmake-up of een iets ander kapsel? Of wens je een extra bijwerking voor de fotoshoot? Er zijn verschillende voordelige formules om een make-up artiest een hele dag in te huren of uw entourage en naaste familieleden te laten maquilleren. Een bijwerking is niet noodzakelijk maar interessant als je de look doorheen de dag wenst op te bouwen. Bekijk hieronder onze prijzen.

ARRANGEMENT Duurtijd Prijs
BRUIDSARRANGEMENT MAKE-UP
– Proefmake-up te Chabelle
– Huwelijksopmaak op locatie
– Survivalkit
2 uur € 175
BRUIDSARRANGEMENT MAKE-UP EN HAAR

– Proefopmaak te Chabelle
– Huwelijksopmaak op locatie
– Survivalkit

2 uren € 295
ARRANGEMENT MAKE-UP/HAAR SUITE
TE CHABELLE
– Make-up of haar te Chabelle
– Make-up + haar te Chabelle
– Proefmake-up of kapsel
– Proefmake-up + kapsel
.

50 min
1.5 uren
50 min
1.5 uren

.

€ 50
€ 90
€ 60
€ 110

ARRANGEMENT MAKE-UP/HAAR SUITE
OP LOCATIE
– Make-up of haar
– Make-up + haar
€ 60
€ 100

* Als de huwelijksmake-up (en haar) op de dag van de trouw te Chabelle gebeurd, krijgt u €25 korting