Workshops

Chabelle biedt u verscheidene workshops aan die u in groep of individueel kan volgen. De workshops vinden plaats in de studio te Ranst maar op aanvraag kunnen ze ook op verplaatsing doorgaan. U hoeft niets mee te brengen want onze professionele make-upstudio is uitgerust met alle benodigdheden. Hebt u heel wat make-upproducten thuis liggen? Neem uw persoonlijke make-uptas dan mee zodat we kunnen bepalen of de inhoud al dan niet geschikt is voor u.
Na de workshop hebt u de mogelijkheid om make-up en penselen bij Chabelle aan te kopen.

Ook bedrijven kunnen beroep doen op de make-updiensten van Chabelle! Voor meer informatie over ons aanbod aan bedrijven klik hier.

Individuele workshops

Tijdens de individuele workshop draait het volledig om jou! Onze visagist beantwoordt al jouw vragen en samen gaan jullie een dag-, avond-, of anti age make-up stap voor stap aanbrengen. We starten met een gezichtsanalyse waarbij we jouw huidstype formuleren en vervolgens gaan we ontdekken welke kleuren je het mooiste staan en welke make-uptechnieken jou het meeste laten stralen.

Onze visagist geeft je tevens tal van tips om minpunten te camoufleren, rimpeltjes te verdoezelen en ogen en lippen te vergroten. Samen creëren we de look waar je van droomt en na afloop krijg je een persoonlijke make-upkaart!

Prijs:

  • 1 persoon = € 75 ( 2 uren)
  • 2 personen = € 120 (2,5 uren)
  • 3 personen = € 150 (3 uren)
  • 4 personen = € 160 (3 uren)
  • klik hier voor grotere groepen
Enkel op afspraak!

[top]

Make-up met advies 

Onze visagist luistert naar wat jij mooi vindt en zet deze informatie om naar een prachtige make-up die compleet bij jou past. Tijdens de maquillage legt de schminkster uit hoe en waarom ze een bepaald product aanbrengt.

Het grote verschil tussen deze formule en de individuele workshop is dat hier de make-up wordt aangebracht door onze visagist en tijdens een workshop doe je dat zelf.

Prijs:

  • 1 persoon = € 60 ( 1 uur)
  • 2 personen = € 120 (2 uren)

CADEAUTIP! Enkel op afspraak!


[top]

Workshop allround

In amper 3 make-uplessen zal jij bij elke gelegenheid schitteren! Leer de goede producten van de slechte onderscheiden en voorkom toekomstige miskopen. Met de juiste kleuren, technieken en vaardigheden creëer jij telkens weer de perfecte make-up!

Deze lessen zijn in groep en worden op vaste datums én op aanvraag georganiseerd. De workshop gaat van start vanaf 4 deelnemers (max. 8). Inhoud: Huidverzorging, camouflage, foundation, wallen wegwerken, een snelle en frisse make-up, een stralende dagmake-up en een feestelijke avondlook met o.a. smokey eyes en valse wimpertjes.

Prijs:

  • € 99 per persoon (3 keer ongeveer 3 uren)

Data:

woensdag 18 maart, 25 maart en 1 april 2015 (19u00 – 22u00) + op aanvraag vanaf 4 deelnemers


[top]

Workshop dagmake-up

Jezelf maar dan nóg mooier, klinkt geweldig toch? In één enkele workshop leer jij al het nodige om iedere dag het mooiste uit jezelf te halen! Benadruk je troeven en camoufleer de minpuntjes, krijg inzicht in kleurgebruik en technieken.

Met minimale correcties zal de buitenwereld denken dat je iedere dag als een natuurlijke schoonheid het bed uitspringt.

De workshop gaat van start vanaf 4 deelnemers (max. 8).

Inhoud: Inleiding tot natuurlijke make-up, algemene huidverzorging, materiaal en productkennis, een egale huid creëren, oneffenheden camoufleren, flatterende kleuren bepalen, het gezicht vormgeven door middel van licht, schaduw en kleur, tips en tricks van de professional. Prijs:

  • € 39 per persoon (3,5 uren)
Data: vrijdag 10 april 2015 om 19u00 + op aanvraag vanaf 4 deelnemers.

[top]

Workshop avondmake-up

Tover jezelf om tot de “Belle van het bal”! Heb je moeite met het creëren van een stijlvolle glamourlook? Of eindigt elke poging om een smokey-eye te zetten in panda-ogen? Dan is het tijd voor een les in avondmake-up! ’s Avonds valt het licht anders en gelden er bijgevolg andere make-upregels.

In deze workshop leer je alles over feestelijke make-up: van smokey-eyes (zacht én intens) en eyeliner tot mooie volle lippen en prachtige oogschaduwkleuren. De workshop gaat van start vanaf 4 deelnemers (max. 8).

Inhoud: Huidverzorging, materiaal en productkennis, de perfecte teint, oneffenheden camoufleren, kleurenleer, corrigeren van de gelaatsvorm,  lipvolume creëren, werken met eyeliner en köhlpotlood, make-uptrends, tips en tricks van de professional. Prijs:

  • € 45 per persoon inclusief glaasje cava & valse wimpers (3,5 uren)
Data: vrijdag 24 april 2015  om 19u00

[top]