Nieuws Chabelle

2 spray tannings voor de prijs van 1!

On oktober 11th, 2012, posted in: Promotie by 0 Comment

Geef deze bon ingevuld af bij Chabelle en u geniet samen met een vriend(in) van deze uitzonderlijke promotie! Oftewel is uw beurt of die van uw vriend(in) gratis of jullie kunnen het voordeel ook delen waarbij ieders 50% korting geniet! Tweet

lees meer

Beautyverzorging voor vette huidjes

On juni 5th, 2012, posted in: Geen categorie, Tips & Tricks by 0 Comment

De verzorging van je huid en in het bijzonder je gelaat is zeer belangrijk en dat steken we bij Chabelle niet onder stoelen of banken. Zoals je in ons vorig artikel vast en zeker al ontdekt hebt, bestaat er zoiets als een “droge” huid. Wil je hierover meer weten, klik dat hier. De tegenpool van..

lees meer

Beauty secrets voor droge huidjes

On juni 5th, 2012, posted in: Geen categorie, Tips & Tricks by 0 Comment

Een doffe  en dunne huid met schilfertjes, komt je dit bekend voor? Dan heb je waarschijnlijk last van een droge huid. Een goede en intensieve verzorging van je gelaat is daarom erg belangrijk. Spijtig genoeg komt een pretty face niet vanzelf maar je kan het jezelf wel wat makkelijker maken. Wij geven speciaal voor jou..

lees meer

Tips en tricks voor de mooiste make-up looks van deze zomer!

On juni 1st, 2012, posted in: Tips & Tricks, Trends by 0 Comment

Loop jij ook wat verloren in het enorme aanbod make-up trends voor dit voorjaar? Ben je niet helemaal zeker welke kleuren en technieken in de mode zijn? Maak je geen zorgen, wij zochten voor jou de must have make-up trends voor dit voorjaar uit. Relax, sit back and enjoy ladies. Wij dames, jong of ouder,..

lees meer

Tips voor bruidjes: een stralende huid!

On februari 5th, 2012, posted in: Geen categorie by 0 Comment

Dé grote dag komt er aan en je wil er op je allerbest uitzien! Dat klinkt waarschijnlijk als toekomstige bruid zeer herkenbaar. Voordat je vol enthousiasme allerhande beauty rituelen gaat uitvoeren, geven wij jou de do’s en don’t op een rijtje zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Een bruin kleurtje Een bruid kleurtje..

lees meer

Nieuwe website online!

On januari 4th, 2012, posted in: Geen categorie by 0 Comment

Beste bezoeker, Wij verwelkomen u graag op onze gloednieuwe website! Wat is er nieuw? Fotoshoots Wij verzorgen van A tot Z uw fotoshoot! Altijd al gedroomd van professionele foto’s waarbij u gekapt en gestyled wordt als een professioneel model? Grijp nu uw kans! Vrijgezellenfeesten Wil u een echte girls only vrijgezellenavond? Chabelle voorziet u van..

lees meer