Workshops

Het workshop programma van Chabelle bestaat uit korte dagopleidingen de seizoenstrends, de laatste nieuwe producten en de belangrijkste make-uptechnieken leert kennen.

De opleidingen zijn geschikt voor iedereen met een basiskennis visagie of een liefde voor make-up. Bent u een student? Of een visagiste die volledig up-to-date wil blijven? Hebt u een kapsalon of nagelstudio en wenst u make-upapplicatie aan uw diensten toe te voegen? Dan is Chabelle uw perfecte partner!

Alle workshops gaan door in onze make-upstudio te Ranst. De lessen worden gegeven door een team van professionals én gastdocenten met jarenlange ervaring in de make-upwereld.  Tijdens de workshop mag u met onze producten werken die u eventueel na de lessen voordelig kan aankopen. Uiteraard bent u ook vrij om uw eigen producten mee te brengen. Op de volgende pagina’s ziet u een overzicht van ons workshopaanbod. Voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij opleidingen op maat verzorgen.

OVERZICHT WORKSHOPS

Chabelle biedt make-upworkshops aan die een halve of een hele dag duren. De dagworkshops starten steeds om 10u00 stipt. Chabelle nodigt jullie graag uit vanaf 09u30 voor warme drank met croissants. In de voormiddag geeft één van de specialisten een demonstratie en de nodige informatie. ’s Middags wordt er een lunch met drank voorzien. Vervolgens gaan jullie in de namiddag zelf aan de slag. Tijdens de workshop krijgen jullie een geschreven cursus en mogen jullie werken met de producten die wij ter beschikking stellen. Al deze zaken zijn in de cursusprijs inbegrepen. Tijdens de meeste workshops oefen je op elkaar en hoef je geen model mee te nemen! Onze penselen en make-up staat ter beschikking voor gebruik maar uiteraard mag je ook met eigen producten aan de slag gaan. Het einde is voorzien rond 17u00.
Vanaf 1 april 2013 wordt de prijs voor een PRO workshop € 100. U kan vanaf dan gebruik maken van KMO-portefeuille en opleidingscheques om uw opleiding te betalen. Prijzen zijn excl. BTW.

WORKSHOP DATA

Extreme eyeliner – vrijdag 29 maart 

[top]

Smokey eyes & trends feestmake-up

Inhoud: In deze workshop krijg je verschillende (!) toepassingen van smokey-eyes voorgeschoteld: van intens zwart tot modern en kleurrijk. Daarbij horen uiteraard glamoureuze valse wimpers! Ook de rest van de make-up zal stralend ogen door de nodige highlight en contouring. Tot slot worden ook de trends voor de feestdagen uitvoerig besproken. Na deze les ben je weer volledig up-to-date! Prijs: € 95.

[top]

Camouflage & correctie

Inhoud: Een mooie make-up begint met een perfecte basislaag. In deze workshop staat camouflage (in de meest ruime betekenis van het woord) centraal. Daarnaast geven we je tal van tips hoe je de ogen & lippen kan vergroten, de jukbeenderen kan liften, een neus of gezicht kan versmallen,… Na deze les kan je alle imperfecties wegwerken en de verhoudingen van het gezicht gaan manipuleren. Prijs: € 90.

[top]

Anti-age make-up

Inhoud: In deze les leer je de klok terugdraaien! Wij starten met een grondige analyse van de rijpere huid en maken een selectie van de producten die we kunnen gebruiken en absoluut moeten vermijden. Al de theorie wordt bijgevolg tijdens een demonstratie in een prachtige verjongende make-up omgezet. In de namiddag ga je aan de slag op een model en verwezenlijk je een passende dag- én avondmake-up. In de namiddag zorg. Prijs: € 90.

[top]

Valse strip- en troswimpers kleven

Inhoud: Een rijkelijke laag mascara maakt een make-up af. Maar wat als je korte wimpertjes hebt? Dan kleef je er gewoon valse! De twee meest gebruikte technieken worden in deze workshop uitgelegd. Enerzijds de applicatie van natuurlijke troswimpertjes én het aanbrengen van stripwimpers. Ook meer informatie over de gewenste lengte, de juiste lijm en tips voor een natuurlijk uitzicht. Prijs: € 90.

[top]

Frisse dagmake-up

Inhoud: Ook al zijn avondmake-ups en valse wimpers heel erg populair, een natuurlijke en frisse make-up wordt het meeste gevraagd! Welke kleuren zijn geschikt bij blauwe ogen? Hoe maak je vermoeide ogen weer fris? Hoe leg je de nadruk op de ogen zonder te overdrijven? Deze vragen en nog veel meer worden in deze workshop beantwoord. Prijs: € 90.

[top]

Showmake-up

Inhoud: Tijdens de dagopleiding “showmake-up” leer je diverse make-uptechnieken die performers toepassen. Bereid je maar voor op intense make-up, het verknippen van valse wimpers en het gebruik van glitters, edelstenen, stencils en kant! Visagiste Chana Bertens geeft alle geheimen prijs! De geleerde technieken zijn een meerwaarde om in een feestmake-up te integreren! Prijs: € 95.

[top]

Fantasy

Inhoud: In deze les ondergaat iedereen een enorme transformatie! We werken met gewone make-up , aquacolors en vetschmink. We hertekenen de ogen en werken de wenkbrauwen weg! Intensiteit en creativiteit staan centraal! Prijs: € 95.

[top]

Pin up

Inhoud: Begin maar te zweten want dit is een zeer technische workshop. Vandaag brengen we een moderne versie van de jaren ’50 namelijk de “red carpet look”. Deze make-up is favoriet van vele modellen en filmsterren. Het thema is tijdloos en vergt veel eyeliner, wimpers en rode lipstick! Ook speciale aandacht voor het bijtekenen van de wenkbrauwen! Prijs: € 95.

[top]

Bruid & Suite

Inhoud: Een bruidsmake-up vergt wat meer inspanning dan een gewone dagmake-up. De maquillage moet immers een hele dag stralend blijven. Hoe verloopt een proefsessie, welke producten zijn aan te raden en hoe breng je ze aan zodat ze maximaal houden? Ook tips voor mooie én snelle make-ups voor de entourage. Prijs: € 95.

[top]

Extreme eyeliner

Inhoud: Een must voor de creatieve visagisten! In deze workshop gaan techniek en creativiteit hand in hand. Deze workshop is een aanrader voor al wie eyeliner, symmetrie en fantasy wil verbeteren. Prijs: € 95.

[top]