Onze troeven

1) Kwaliteit.
Chabelle Beauty School kiest enkel voor de beste visagisten, docenten & hairstylisten die jaren ervaring hebben in de mode, beauty of fashionwereld! Zo bent u zeker dat u de juiste informatie en de gewenste look verkrijgt. De workshops en geschreven opleidingscursussen werden met veel zorg samengesteld en het handboek vormt een blijvende bron van informatie.

2) Persoonlijke aanpak door kleine groepen
Geen overvolle lokalen bij CBS! Bij andere opleidingsinstituten zit u soms met 15 à 20 personen in een klas. Bij ons zit het aantal deelnemers tussen de 5 en de 10 personen. Aangezien de studenten op elkaar werken, moet de docente maximum slechts 5 cursisten tegelijkertijd coachen. Dit zorgt voor een hoge persoonlijke begeleiding en een intensief opleidingstraject. Op die manier krijgt u alle kansen om te groeien!

3) Voordelige prijs.
De cursusinhoud is dezelfde als  bij internationale topscholen maar hier betaalt u slechts een fractie van de prijs.  Daarnaast sponsort de Vlaamse overheid een deel van uw inschrijving. Doordat CBS is erkend door de Vlaamse overheid kan u als werknemer betalen met opleidingscheques! Per kalenderjaar kan u € 125 inschrijvingsgeld terugvorderen! Ook zelfstandigen kunnen beroep doen op een subsidie nl. de KMO-portefeuille.

4) Specialisatie.
Ons aanbod beperkt zich tot visagie & haar. Nevenactiviteiten zoals schoonheidsbehandelingen, massagecursussen of opleidingen in gezichtverzorging en nagelstyling bieden we doelbewust niet aan. Doordat we ons op slechts twee onderdelen toespitsen zijn we perfect op de hoogte van de laatste trends, de technieken en carrièremogelijkheden. Wij garanderen u professionalisme van het hoogste niveau!

5) Locatie.
Vergeet parkeerproblemen in de overvolle steden! De make-up studio bevindt zich in hartje Ranst dat zich strategisch tussen Antwerpen en de Kempen strekt. (gelegen op 30 minuten van Sint-Niklaas, Geel en Mechelen). Gratis parkeergelegenheid in de buurt.

6) Stageplaatsen
CBS heeft contacten met verscheidene evenementenbureau’s, fotografen, missverkiezingen,… Daar zijn ze vaak op zoek naar een helpende hand! Als student  bij CBS kan je op een toffe manier ervaring opdoen én netwerken voor later.

7) Topdocenten
CBS werkt enkel met docenten samen die succesvol zijn in de beauty industrie. De leerkrachten zijn zelfstandige ondernemers, hebben veel ervaring en staan met hun beide voeten in de praktijk. Zij staan je bij met raad en daad!


Anonieme
getuigenissen uit de Q-for audit:

OPLEIDINGEN
“De opleiding is heel goed gelopen. Ik had geen voorkennis en heb veel bijgeleerd.  Ook mijn ervaren medecursisten zeiden dat ze veel bijgeleerd hadden en dat bevestigde mijn gevoel dat de  opleiding goed was.”

” Ik was zeer tevreden over de inhoud van de visagiecursus. Ik heb me dan ook onmiddelijk voor een tweede cursus ingeschreven. De lessen vonden plaats in een leuke gemoedelijke sfeer en toch zeer professioneel. Ik vond het jammer dat de lessen gedaan waren.”

” De opleiding hairstyling is geweldig omdat je op erg korte tijd veel leert.”

” CBS is een bedrijf dat geen druk op mensen legt en ruimte laat voor individuele creativiteit”

LESMATERIAAL
” We hebben een cursus gekregen die heel logisch is opgebouwd en die geïllustreerd is met mooie foto’s. Ik ben heel blij met die cursus en gebruik die nog elke dag.”

DOCENTEN
” De lesgeefster is heel vriendelijk, heeft aandacht voor details en is zeer bereidwillig. Ze staat open om onze vragen te beantwoorden. Ze is een persoon met veel vakkennis, een specialiste ter zake met  veel ervaring uit de modewereld.”

” De leerkracht is zeer gepassioneerd door haar vak en dat maakt dat ze iedereen mee heeft. Ze kon ook veel bijkomende informatie, tips en anekdotes buiten de cursusstof geven.”

” De docent manifesteert zich niet als leerkracht en brengt de inhoud op een gewone manier aan. Ook de meer ervaren medecursisten vonden het één van de betere opleidingen die ze al hadden gevolgd. ”

LESLOKAAL
” In de nabijheid van het CBS was altijd voldoende parkeerplaats. Ik vond het leslokaal heel leuk, groot genoeg met spiegels en lampen.”

PRIJS-KWALITEIT
“Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding, temeer als je er zoveel lessen voor terugkrijgt.”

” Ik vond het een goedkopere opleiding in vergelijking met wat andere instituten vragen. De kwaliteit van de opleiding was zeer goed.”