FAQ

Wat zijn de openingsuren van Chabelle’s make-upstudio?
Hoe kan ik me inschrijven?
Hoe verloopt de betaling van een cursus of workshop?
Krijg ik een certificaat of diploma na een opleiding?
Welk materiaal breng ik mee voor een workshop of opleiding?
Vacatures?

Wat zijn de openingsuren van Chabelle’s make-upstudio?
Het secretariaat is iedere werkdag telefonisch te bereiken tussen 10:00 en 17:30 op +32 (0) 479 68 76 84. Indien u ons wil contacteren voor of na de openingstijden of in het weekend kan u uw gegevens op ons antwoordapparaat achterlaten. Een medewerker belt u zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard zijn wij ook per e-mail te bereiken en wij streven er naar om u binnen de 24 uren te antwoorden. De cursuslokalen zijn enkel na afspraak te bezichtigen.

Hoe kan ik me inschrijven?
U kan zichzelf op deze website inschrijven via het inschrijvingsformulier. Let wel op: uw plaats in de cursus/workshop is pas gereserveerd als de boekhouding uw betaling ontvangen heeft.

Hoe verloopt de betaling van een cursus of workshop?
Indien het inschrijvingsgeld minder dan 300 EUR bedraagt, dient het gehele cursusbedrag ineens betaald te worden.

Als het cursusgeld meer dan 300 EUR bedraagt kan u in twee of drie schijven betalen. Om uw plaats in de cursus te garanderen, schrijft u een voorschot van minstens 300 EUR over en het resterende bedrag wordt gespreid over de opleiding. Voor meer informatie hierover neemt u best contact op met het secretariaat op +32 (0) 479 68 76 84 of mailt u naar info@chabelle.be

Overschrijvingsgegevens:
Chabelle
Lievevrouwestraat 6 bus 2
2520 Ranst
REK nr: 646-7124411-66
Mededeling: naam, naam cursus/workshop en startdatum

Krijg ik een certificaat of diploma na een opleiding?
Voor elke cursus waarvan u het examen succesvol aflegt, reikt Chabelle’s make-upschool een certificaat uit. Helaas bestaat er geen diploma “visagist” of “hairstylist” omdat deze vaardigheden deel uitmaken van het ruimer diploma kapper of schoonheidsspecialisatie. Indien u wil factureren onder de term ” aanbrengen van make-up’ dient u in het bezit te zijn van een diploma schoonheidszorgen. Voor het verlenen van advies, verzorgen van (hair)styling en grimeren hebt u geen diploma nodig. Indien u aan de slag wil gaan als freelancer hebt u tevens een diploma bedrijfsbeheer nodig.

Welk materiaal breng ik mee voor een workshop of opleiding?
Voor de workshops make-up is er materiaal voorzien in de studio. Het is dus zeker niet nodig om speciaal voor de workshops producten aan te schaffen. Wacht liever tot na de make-uplessen zodat u miskopen vermijdt. U kan tevens producten bij CBS aankopen.

Als u een opleiding visagie of haarstyling volgt, dient u over een productpakket te beschikken. U mag eigen producten aankopen zolang deze aan de regels van hygiëne en veiligheid voldoen. Er zijn penseelpakketten, make-upkits en draagtassen aan te kopen bij Chabelle. Een overzicht van de producten vindt u hier Indien u de artikelen bij Chabelle wenst aan te schaffen, kan u de bestelling telefonisch of via email doorgeven. Uw bestelling wordt pas behandeld wanneer het volledige bedrag door de boekhouding ontvangen is. De producten kan u bij Studio Chabelle komen ophalen of wij kunnen ze op de eerste lesdag voor u klaarzetten. Hou bij een bestelling wel rekening met een gemiddelde levertermijn van 15 dagen.

Vacatures?
VacaturesI ndien je ons team wil versterken als docente of medewerker in het fashion team stuur dan uw CV en motivatiebrief samen met portfoliomateriaal naar info@chabelle.be.