Chabelle CBS

Chabelle Beauty School (CBS) is een opleidingscentrum gespecialiseerd in schoonheid, visagie en hairstyling. Ons aanbod bestaat uit volledige beroepsopleidingen en korte workshops. Ook mensen die alreeds praktijkervaring hebben, kunnen onze workshops volgen om volledig up to date te blijven van de laatste trends en technieken. De lessen worden telkens gegeven door professionele zelfstandigen met jarenlange ervaring en een indrukwekkende portfolio.

Chabelle Beauty School is door de Vlaamse Overheid én Q-for erkend en gecertificeerd als opleidingsverstrekker. De organisatie Q-for bewaakt de kwaliteit van opleidingsinstituten. Na een grondige audit en een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek heeft Chabelle het Q-for kwaliteitslabel verkregen.

Bent u zelfstandige? Dan kan u gebruik maken van de kmo-portefeuille: de overheid betaalt in dat geval tot 50% van uw opleiding terug! Door een wetswijziging in 2013 kunnen wij geen opleidingscheques meer accepteren voor de opleidingen visagie en hairstyling.

 

Laatste Nieuws


Zomercursus visagie

Zomercursus visagie

Je bent gek op make-up maar je mist de nodige vaardigheden? Je wil direct aan de slag gaan en op ko[...]

Hairstyling

Hairstyling

Wil jij wat handiger worden met haar zonder dat je daarvoor een ontzettend lange kappersopleiding vo[...]

Kindergrime

Kindergrime

Door de vele aanvragen heeft Chabelle Beauty School besloten om de cursus kindergrime in haar opleid[...]