Huwelijksarrangementen

Je huwelijksdag is één van de meest memorabele momenten in je leven. Natuurlijk wil je op die dag schitteren! Chabelle is gespecialiseerd in make-up en kapsels en kan een totaalconcept op jouw huwelijk verzorgen. Het is echter niet mogelijk om alleen het kapsel bij ons te reserveren. Make-up alleen is wél mogelijk.

Stuur ons een  mailtje om na te gaan of jouw huwelijksdag nog vrij is en maak een afspraak !

Bekijk hier enkele van onze make-ups & kapsels en scroll naar beneden voor een prijsoverzicht.

Proefsessie

Gemiddeld 4 à 12 weken voor de huwelijksdag plannen wij een testmoment in voor de bruidsmake-up (en indien gewenst ook het kapsel). Tijdens die proefsessie luisteren wij naar al uw wensen en verlangens om deze vervolgens naar uw ideale bruidslook om te zetten. De proefsessie verzorgen wij in onze opmaakstudio te Wommelgem gezien we daar al onze materialen, professionele belichting en verhoogde stoelen hebben. Op de dag van het huwelijk komen wij meestal aan huis zodat u rustig van de voorbereidingen kan genieten. Hou rekening met een kilometervergoeding vanaf Wommelgem naar uw thuis en terug aan 0,35/km.

De visagist/haarstyliste luistert naar al uw wensen en verlangens en vervolgens zet zij al die informatie om naar een passende bruidslook. Alle gebruikte producten en technieken worden zorgvuldig gedocumenteerd zodat alles op de huwelijksdag perfect nagemaakt kan worden. Na afloop krijgt u ook verscheidene schoonheidstips zodat u meer dan ooit zal stralen!

Ook al draag je zelden make-up of hou je van een natuurlijke uitstraling, toch raden wij je aan om een make-up artiest in te schakelen. Zo bent u zeker dat de make-up bij u past, een hele dag blijft zitten en dat het resultaat ook mooi zichtbaar is op de huwelijksfoto’s. Er wordt uitsluitend gewerkt met vooraanstaande hypo-allergene cosmeticamerken die lang houdbaar zijn (o.a. MAC, Kryolan, Evagarden,…) Een proefsessie is noodzakelijk, het geeft je de kans om:
  • te bespreken wat je mooi vindt
  • na te gaan wat bij jou past
  • de make-up te laten beoordelen door anderen
  • te bekijken hoe goed de maquillage/kapsel blijft zitten
  • overgevoeligheid te constateren
  • ontspannen te genieten op de ochtend van het huwelijk
  • langer te slapen op de huwelijksdag

Ook de suite, moeders, bruidsmeisjes en getuigen kunnen bij ons terecht voor een proefsessie. Het geeft hen een goed gevoel en op de dag zelf kan het vlotter verlopen aangezien alles al besproken is én dat spaart kostbare tijd. Voor meerdere personen werken wij gunstige formules uit.

Let op! Wij werken met haarstylisten die gespecialiseerd zijn in opsteken, vlechten, krullen en stijlen van haar. Bijgevolg worden er dus geen haren gewassen, geknipt of gebrushed. Voor die diensten verwijzen wij u door naar een kapsalon. Wij werken vanaf droog haar dat de dag voordien gewassen is. Dit geeft een langer houdbaar en meer zuiver kapsel.

Huwelijksdag

Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat wij jouw make-up (en kapsel) aan huis verzorgen. Eerst modelleren we de haren en vervolgens wordt de make-up aangebracht. Afhankelijk van de stijl die je gekozen hebt, duurt het opsteken van de haren een uurtje. Voor de maquillage rekenen we gemiddeld 45 minuten. Het kapsel wordt gefixeerd met professionele producten en de buid krijgt tevens ook een extra haarlak mee. Ook de make-up wordt met de nodige primers en fixers langhoudend én zelfs waterproof gemaakt. Gezien de lipmake-up na stevige maaltijd verdwijnt, geven we je de lipstick cadeau. Om voorbereid te zijn op warme zomerdagen en extreme transparatie zit er ook blotpapier in het bruidspakket. Verkies je voor het avondfeest een avondmake-up of een iets ander kapsel? Of wens je een extra bijwerking voor de fotoshoot? Er zijn verschillende voordelige formules om een make-up artiest een hele dag in te huren of uw entourage en naaste familieleden te laten maquilleren. Een bijwerking is niet noodzakelijk maar interessant als je de look doorheen de dag wenst op te bouwen. Bekijk hieronder onze prijzen. Tip: reserveer tijdig uw proef- en huwelijksdatum!

Prijzen

BRUIDSARRANGEMENT

STUDIO

LOCATIE

Proefsessie maquillage (+/- 60 à75 min)

€ 60

/

Proefsessie bruidsmake-up en kapsel (+/- 2u à 2u30)

€ 120

/

Huwelijksmake-up inclusief proefsessie te Wommelgem (incl.lipstick en mattiferend papier)

€ 135

€ 155

Bruidsmake-up en kapsel inclusief proefsessie te Wommelgem (incl. lipstick, blotpapier en haarlak)

€ 255

€ 275

Bijkomstige proefsessie bruidsmake-up (of kapsel)

€ 45

/

Bijwerking avondfeest make-up (en kapsel) excl kilometers

/

vanaf € 75

100% natuurlijke spray tan met proefsessie (gratis exfoliant en luxestaal bodylotion)

€ 70

/

Plaatsing gelnagellak op handen inclusief proef en gratis nagelriemverzorging (houdt 3 weken)

vanaf € 60

/

* Diensten op locatie zijn exclusief kilometervergoeding (€ 0,35/km vanaf Ranst en terug) * Proefsessies op locatie zijn niet mogelijk * Prijslijst geldig voor boekingen vanaf 10/01/2017

PRIJZEN GASTEN

STUDIO

LOCATIE

Make-up of kapsel op huwelijksdag

€ 45

€ 55

Make-up of kapsel op huwelijksdag incl. proefsessie te Wommelgem

€ 100

€ 110

Make-up én kapsel op huwelijksdag

€ 80

€ 100

Make-up én kapsel op huwelijksdag incl. proefsessie te Wommelgem

€ 180

€ 200

Proefsessie make-up of haar

€ 60

/

Kapsel bruidskinderen tot 12 jaar

€ 30

€ 35

Fotomake-up kinderen tot 12 jaar

€ 15

€ 20

Extra huwelijksdiensten Prijs
Spray tan: 100% natuurlijk bruin € 35
Gelnagellak € 25 – 30
[top]