Workshops

Chabelle biedt tal van formules aan om een onvergetelijke personeels- of klantendag te organiseren. Als erkende opleidingsverstrekker kunnen wij ook diverse opleidingen op maat maken.  Hebt u een bedrijf en wenst u uw medewerkers, kapsters, schoonheidsspecialisten,… een professionele bijscholing te geven? Dat kan!  De workshops en opleidingen kunnen in onze make-upstudio doorgaan (max. 10 personen) of op locatie. Wij voorzien steeds de nodige materialen zoals make-up, penselen en toebehoren.
Voor de langer lopende opleidingen kan u gebruik maken van de KMO-portefeuille!

Make-up demonstratie

In een demonstratie behandelt de visagiste enkele make-uponderwerpen. Deze onderwerpen worden vooraf vastgelegd. De inhoud kan zijn: hoe creëer je de meest egale huid, volle lippen, een gebronsde look, hoe kan je het gezicht afslanken,… Voor elke topic wordt een deelnemer uitgenodigd om model te komen zitten. Enkelen krijgen bijgevolg een mini-make-over.

Aantal deelnemers: 5 à 15 Duurtijd: +/- 2 uren Richtprijs: €250 excl. btw en kilometervergoeding

[top]

Make-up workshop

Tijdens een make-upworkshop werken we in een kleinere groep. De visagist behandeld een volledig thema zoals een dag- of avondmake-up of smokey-eyes. De make-upartiest legt alles stap voor stap uit en leert de deelnemers de technieken aan. Deze zullen actief meedoen en ze gaan aan het einde van de workshop met een stralende make-up naar huis!

Aantal deelnemers: 5à10 Duurtijd: +/- 3 uren Richtprijs: €350 excl. btw en kilometervergoeding

[top]

Make-uptopics

In deze B-formule gaan we een grote groep in kleinere groepjes opsplitsen. Hier verdelen we de deelnemers in 3 à 4 groepjes met telkens een visagist per groep. In elke groep wordt er een ander thema behandeld en via een doorschuifformule krijgen de deelnemers veel informatie. Het bedrijf kan tevens een rondvraag doen bij de deelnemers/medewerkers welke thema’s aanspreken.

Mogelijkheden zijn: de perfecte huid creëren, hoe moet je camoufleren, hoe verzorg je de huid, anti-agetips, smokey-eyes, snelle ochtendmake-up,… Het voordeel is dat de deelnemers meer betrokken zijn en veel meer bijleren. Aantal deelnemers: 15à35 (verdeeld over 3 of 4 groepen) Duurtijd: +/- 3 uren (minstens 45minuten per topic) Richtprijs: €999 excl. btw en kilometervergoeding

[top]

Combi-workshop

Bij een combi-workshop zijn de onderwerpen ruimer opgevat. Hier bestaat de mogelijkheid om naast een make-updemo of workshop ook nog andere workshops bij te voegen, onder andere: kleuranalyse, verzorgingsadvies, stijl- en figuuranalyse. Hierbij krijgen de deelnemers meer informatie over hun huidstype, geschikte make-up hun meest flatterende kleuren en kledingsilhouetten.

De deelnemers worden in groepjes verdeeld en komen via een doorschuifsysteem bij ieder thema terecht. Aantal deelnemers: 15à40 (verdeeld over 3 of 4 groepen Duurtijd: +/- 3à4 uren Richtprijs: €999 excl. btw en kilometervergoeding

[top]

Opleidingen op maat

Chabelle kan voor u een opleiding op maat maken! De inhoud hiervan kan over make-up, kapsels, verzorging en kledingstijlen gaan. In het verleden hebben wij al make-upworkshops gegeven aan modellen- en hostessenbureau’s zodat hun werknemers steeds piccobello voor de dag komen.

Daarnaast geven wij ook bijscholingen aan stylisten en visagisten zodat zij op de hoogte zijn van de laatste trends of om hun vaardigheden te verruimen. Interesse? Stuur ons een mailtje en wij maken een offerte op!

[top]