Make-overs

Tijdens de make-overs voorzien wij uw klanten of personeel van een heuse metamorfose.
Dit initiatief is ideaal voor een opendeurdag, een beurs of een personeelsfeest! De dames zullen laaiend enthousiast zijn.

Ieder evenement is anders en daarom is het niet evident om een richtprijs te geven.
Voor projecten met veel deelnemers en meerdere uren geven wij u een offerte op maat.  Prijzen  kunnen gedrukt worden door het inschakelen van studenten. Dit op voorwaarde dat Chabelle voldoende publiciteit kan genereren op het evenement en er minstens enkele ervaren vakspecialisten aanwezig zijn.

Richtprijzen*:

2 uren:  € 60/uur per medewerker van Chabelle

3 uren: € 55/uur

+ 4 uren: € 50/uur

*Prijzen zijn excl. BTW en kilometervergoeding.

Visagie

Alle deelnemers worden professioneel opgemaakt. Ze kunnen kiezen tussen een mooie dagmake-up of een feestelijke avondmaquillage. Indien gewenst kunnen wij ook een compleet thema verzorgen: Jaren ’50, Casino, Glitter & Glamour,… Dit dient vooraf bevestigd te worden zodat wij de nodige materialen zoals edelsteentjes en valse wimpers kunnen voorzien. Tevens bestaat de mogelijkheid om het hele gebeuren én het resultaat op foto te laten vastleggen door onze fotograaf.


[top]

Hair- & make-up

Alle deelnemers worden professioneel gemaquilleerd maar ook gecoiffeerd! De deelnemers kunnen zelf aangeven wat hun voorkeur draagt. Vervolgens staat ons team klaar om alle wensen in een oogverblindende look om te toveren. Bovendien bestaat de mogelijkheid om het hele gebeuren én het resultaat op foto te laten vastleggen door onze fotograaf.


[top]